Herhaling / Basis BHV OPLEIDINGEN e-learning en blended learning incompany maatwerk.

Om de samenwerking met elkaar aan te gaan binnen dit concept zijn vele voordelen te behalen vanuit een win win situatie. Dit heeft namelijk te maken met vele aspecten. 

1. Als men werkt met informatie en materiaal uit de eigen organisatie dan verhoogt dat de motivatie en betrokkenheid van uw medewerkers. De situatie is voor hun herkenbaar en nodigt bovendien uit tot het stellen van gerichte vragen tot hun situatie, waarin dit altijd de effectiviteit van de training ten goede komen.

2. Geen reiskosten, geen externe reistijden, en de medewerker kan rond de eindtijd m.b.t de 4 uur durende training productief om zijn werkzaamheden heen plannen.(8.30 tot 12.30 uur) 

Het concept BHV- trainingen.

Training op locatie;

Training is gebaseerd op kennis en vaardigheden ten aanzien van de risico's op de werkplek.

Het is een actieve praktische training, gebaseerd op 10 % passieve leermethode en 90 % op de actieve leermethode. Het gaat echt om pragmatisch bezig te zijn met de stof. 

Geen eindeloze Powerpiont presentatie!!! maar met hands-on benadering in casussen met een lotus. Een lotus is iemand die de enscenering doet van verwondingen en ziektebeelden in het spel of casus onderwerp. Binnen dit concept bestaat deze herhalingtraining uit 4 praktijk contacturen. Bij de herhaling is dus geen thuisstudie nodig maar wordt er gewerkt met de eerdere opgedane kennis vanuit de vorige trainingen of training.

Bij de basis training is de kennis gebaseerd op de voorkennis die is opgedaan uit e-learning en blended learning, waar de cursist op zijn eigen tempo de theorie thuis of het werk via een cursusboek en e-learning eigen kan maken. Zo zou de training herhaling en basis in één dagdeel van 4 uur incompany gehouden kunnen worden. 

Onze stelling is dan ook!!!

Een opleiding volgen is niet het doel maar een middel om je doel te bereiken en dat te bereiken op een leuke praktische en interactieve manier. 

Elke certificering van een andere BHV-opleider kan worden overgenomen en opnieuw worden geaccrediteerd.

Product Prijs
Herhaling / Basis BHV OPLEIDINGEN blended learning incompany maatwerk  4 uur ) € 125,00 p.p. inclusief boek, examen en lunch
Herhaling / Basis BHV klassiekaal incompany 1 dag € 155,00 p.p. inclusief boek, examen en lunch