Herhalingcursus BHV

Deze eendaagse herhalingscursus BHV is gericht om uw kennis up-to-date te houden zodat u adequaat kan blijven reageren in noodsituaties. De Arbowet verplicht dat regelmatig trainen van de vaardigheden noodzakelijk is om uw kennis up-to-date te houden. De cursus herhaling BHV is een zeer praktische en interactieve cursus waar u alleen maar traint in scenario's en casussen. 

Voor wie bedoeld

Deze cursus is bestemd voor mensen die in hun bedrijf als BHV-er zijn aangesteld en in het bezit zijn van het basisdiploma BHV van het NIBHV. Hopelijk is het niet nodig de geleerde BHV-kennis in praktijk te brengen. De BHV-vaardigheden moeten echter ten alle tijden geoefend worden. Dat kan tijdens de cursus Herhaling BHV. Door deelname aan deze cursus blijven niet alleen uw vaardigheden getraind, ook de geldigheid van uw NIBHV diploma wordt met een jaar verlengd. Heeft u nog geen diploma BHV? Dan kunt u de basiscursus BHV bij ons volgen.

NIBHV examen

Er is geen theorie-examen aan het einde van de dag zoals bij de basis BHV cursus. De instructeur beoordeelt uw praktijkverrichtingen gedurende de dag. Zijn alle gedane verrichtingen voldoende dan ontvangt u het herhalingscertificaat en de legitimatiepas. Beide hebben een geldigheidsduur van één jaar.

Certificering 

Certificering kan behaald worden volgens NIBHV.

Cursusprogramma

Alle vaardigheden die in de basisopleidingen zijn behandeld worden nu op praktische wijze herhaald in casussen en scenario's. 

Kosten van de cursus

Het cursusgeld voor de basiscursus BHV bedraagt € 200,-. Het lesmateriaal, koffie, frisdrank, lunch en examenkosten zijn bij deze prijs inbegrepen. Alle bedragen op deze site zijn exclusief BTW.

 

Cursus datum 26 juni 2019